Tänk stort men börja smått!

Det krävs ett stabilt IT-fundament och rätt IT-stöd för att leverera en bra och hållbar användarupplevelse.
IT-utveckling sedan 2006

Tillsammans skapar vi en trygg IT-vardag

Med rätt IT-stöd tar ni även kontroll över de arbetsuppgifter som vanligtvis tenderera att hamna mellan stolarna. Om ni idag har små eller tidskrävande arbetsuppgifter som inte kan placeras i något systemfack eller behandlas effektivt, så kan det vara en idé att se över vilka alternativ som finns!

Samla in

Lagra

Bearbeta

Distribuera

Egen Webbutveckling

Axcenda utvecklar hemsidor och webbaserade moduler såsom intranät, ärendehantering, projekthantering, möteshantering, todo's, processhantering, besöksrapportering, e-formulär mfl.

Plattform och moduler bygger på välkända NodeJS och MongoDB.
Programspråk är Javascript, CSS, HTML och JQuery

Färdigpaketerad tjänst för IT-drift

Client Assist är vår tjänst som övervakar företagets datorer, surfplattor, smartphones och nätverk 24/7. Tjänsten innehåller viktiga och omfattande funktioner för att kunna administrera och hantera er IT. Våra kunder som använder denna tjänst är allt från fåmansbolag till stora organisationer, med eller utan egen IT-avdelning. Prisexempel: 1.250:-/månad. Avser 5st datorer och 1st nätverksnod

Hälsokontroll

Drift & Underhåll

Säkerhet

Våra kunder finns i södra Sverige, Vi finns i Skåne

Axcenda har hjälpt över 300 företag genom åren med programutveckling, inköp, projektering, support och molnbaserade tjänster. Det är allt från enmansföretag till internationella företag som Axcenda fått äran och förtroendet att leverera olika tjänster till.

Som ett mindre konsultbolag har vi förmånen att involveras i många frågor under pågående process, vilket också är en av våra styrkor; att kommunikationen mellan oss och kund inte hamnar hos "någon annan".

Ring eller träffa oss för ett villkorslöst möte där ni berättar om er nuvarande IT-situation och eventuella IT-behov.

Axcenda AB
Tfn: 010 - 495 25 00
E-post: info@axcenda.se

Ring mig direkt:
Dennis Eriksson
Tfn: 010 - 495 25 00